Skip to main content
I.S.T.E.C- UNIVERSITARIO
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎
Log in
I.S.T.E.C- UNIVERSITARIO
Home
  1. Courses
  2. ABRIL 2025 - SEPTIEMBRE 2025
  3. TECNOLOGÍA SUPERIOR EN GASTRONOMÍA
  4. CUARTO SEMESTRE

CUARTO SEMESTRE

CAB_GASTRONOMIA Costos de Alimentos y Bebidas

  • Teacher: Instituto Condor
  • Teacher: MARIA JAQUELINE RAMOS SANCHEZ

CH_GASTRONOMIA Chocolatería

  • Teacher: JUAN PABLO CALDERON ROBALINO
  • Teacher: Instituto Condor

TT_GASTRONOMIA Trabajo de Titulación

  • Teacher: FAUSTO ALBERTO VISCAINO NARANJO

RC_GASTRONOMIA Repostería Creativa

  • Teacher: JUAN PABLO CALDERON ROBALINO
  • Teacher: Instituto Condor

CA _GASTRONOMIA Cocina de América

  • Teacher: Instituto Condor
  • Teacher: LUIS GERARDO SANTANA BONILLA

CVM_GASTRONOMIA Cocina de Vanguardia y Molecular

  • Teacher: Instituto Condor
  • Teacher: LUIS GERARDO SANTANA BONILLA

EC_GASTRONOMIA Enología y Coctelería

  • Teacher: JUAN PABLO CALDERON ROBALINO
  • Teacher: Instituto Condor
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Powered by Moodle