Skip to main content
I.S.T.E.C- UNIVERSITARIO
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎
Log in
I.S.T.E.C- UNIVERSITARIO
Home
  1. Courses
  2. ABRIL 2025 - SEPTIEMBRE 2025
  3. TECNOLOGÍA SUPERIOR EN GASTRONOMÍA
  4. SEGUNDO SEMESTRE

SEGUNDO SEMESTRE

TCA_GASTRONOMIA Técnica Conservación de alimentos

  • Teacher: Instituto Condor
  • Teacher: CARLOS DANILO URQUIZO CHANGO

CT_GASTRONOMIA Contabilidad y Tributaria

  • Teacher: Instituto Condor
  • Teacher: NORMA DEL PILAR LEMA MOROCHO

CEARS_GASTRONOMIA Cocina Ecuatoriana Ancestral Región Sierra

  • Teacher: Instituto Condor
  • Teacher: MARIA JAQUELINE RAMOS SANCHEZ

CE_GASTRONOMIA Cocina Europea

  • Teacher: Instituto Condor
  • Teacher: LUIS GERARDO SANTANA BONILLA

PC_GASTRONOMIA Procesamiento Cárnico

  • Teacher: Instituto Condor
  • Teacher: LUIS GERARDO SANTANA BONILLA

TE_GASTRONOMIA Tecnicas de Escultura

  • Teacher: JUAN PABLO CALDERON ROBALINO
  • Teacher: Instituto Condor

PAS_GASTRONOMIA Pastelería

  • Teacher: JUAN PABLO CALDERON ROBALINO
  • Teacher: Instituto Condor
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Powered by Moodle