Skip to main content
I.S.T.E.C- UNIVERSITARIO
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎
Log in
I.S.T.E.C- UNIVERSITARIO
Home
  1. Courses
  2. ABRIL 2025 - SEPTIEMBRE 2025
  3. TECNOLOGÍA SUPERIOR EN GASTRONOMÍA
  4. PRIMER SEMESTRE

PRIMER SEMESTRE

ND_GASTRONOMIA Nutrición y Dietética

  • Teacher: BRYAN JAVIER AGUILAR MORALES
  • Teacher: Instituto Condor

SE_GASTRONOMIA Servicio de Etiqueta

  • Teacher: Instituto Condor
  • Teacher: MARIA JAQUELINE RAMOS SANCHEZ

SHA_GASTRONOMIA Seguridad e Higiene en Alimentos

  • Teacher: Instituto Condor
  • Teacher: CARLOS DANILO URQUIZO CHANGO

OF_GASTRONOMIA OFIMATICA

  • Teacher: FAUSTO ALBERTO VISCAINO NARANJO

BPR_GASTRONOMIA Bases de Panadería y Repostería

  • Teacher: JUAN PABLO CALDERON ROBALINO
  • Teacher: Instituto Condor

EOE_GASTRONOMIA Expresión Oral y Escrita - Gastronomía

DOCENTE: Washington Rubén Ñacato Ñacato

TELEFONO: 0997000431

EMAIL: w.nacato@institutoelcondor.edu.ec

  • Teacher: Instituto Condor
  • Teacher: WASHINGTON RUBEN NACATO NACATO

MI_GASTRONOMIA Metodología de la Investigación

  • Teacher: FAUSTO ALBERTO VISCAINO NARANJO

BC_GASTRONOMIA Bases Culinarias

  • Teacher: Instituto Condor
  • Teacher: LUIS GERARDO SANTANA BONILLA
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Powered by Moodle